Ons team MELISSA


 is oorspronkelijk afgestudeerd als maatschappelijk assistente. Vervolgens behaalde ze het diploma bachelor geriatrisch verpleegkundige en startte ze meteen in de thuisverpleging.

De zorg in de thuisomgeving ziet ze als meer dan enkel verpleegkundige zorgen verlenen. Het totaalpakket telt !
Ondertussen is ze referentieverpleegkundige wond- en stomazorg  en volgt ze regelmatig opleidingen om        up-to-date te blijven.


0474/52 62 29 

RUTH


 is afgestudeerd als ziekenhuisverpleegkundige. Ze heeft reeds 23 j werkervaring, specifiek technische zorgen zijn haar specialiteit. Ondertussen is Ruth ook afgestudeerd als medisch pedicure. Ze zou zich nog graag verdiepen in de palliatieve zorg. 


0474/31 69 08

YENTILL


is na haar studies als ziekenhuisverpleegkunde  enthousiast in het werkveld begonnen. Ze heeft zowel ervaring opgedaan binnen woon- en zorgcentra als in de thuisverpleging. Deze laatste paste haar als gegoten. Ze schoolt zich regelmatig bij om u de beste verzorging aan te bieden op een aangename, vertrouwelijke manier.


0479/30 41 90

PEGGY

Na haar studies ziekenhuisverpleegkunde heeft Peggy al 19 jaar werkervaring. Na haar eerste werkervaring op de dienst pneumologie te Oostende is ze zich gaan verdiepen in de coronarografie op de dienst cathlab te Oostende.
Met haar empatische ingesteldheid zorgt ze ervoor dat elke patiƫnt in zijn of haar eigen omgeving de nodige verpleegkundige zorgen krijgt.
Zo kunnen de patiƫnten op hun eigen tempo thuis genezen en warme kwaliteitsvolle zorg ontvangen .

0472/46 77 03