Ons team MELISSA


 is oorspronkelijk afgestudeerd als maatschappelijk assistente. Vervolgens behaalde ze het diploma bachelor geriatrisch verpleegkundige en startte ze meteen in de thuisverpleging.

De zorg in de thuisomgeving ziet ze als meer dan enkel verpleegkundige zorgen verlenen. 

Het totaalpakket telt !
Ondertussen is ze referentieverpleegkundige wond- en stomazorg  en volgt ze regelmatig opleidingen om        up-to-date te blijven.


0474/52 62 29 

RUTH


 is afgestudeerd als ziekenhuisverpleegkundige. Ze heeft reeds 25 j werkervaring, specifiek technische zorgen zijn haar specialiteit. Ondertussen is Ruth ook afgestudeerd als medisch pedicure. Ze zou zich nog graag verdiepen in de palliatieve zorg. 


0474/31 69 08

YENTILL


is na haar studies als ziekenhuisverpleegkunde  enthousiast in het werkveld begonnen. Ze heeft zowel ervaring opgedaan binnen woon- en zorgcentra als in de thuisverpleging. Deze laatste paste haar als gegoten. Ze schoolt zich regelmatig bij om u de beste verzorging aan te bieden op een aangename, vertrouwelijke manier.


0479/30 41 90

PEGGY

Na haar studies ziekenhuisverpleegkunde heeft Peggy al 21 jaar werkervaring. Na haar eerste werkervaring op de dienst pneumologie te Oostende is ze zich gaan verdiepen in de coronarografie op de dienst cathlab te Oostende.
Met haar empatische ingesteldheid zorgt ze ervoor dat elke patiënt in zijn of haar eigen omgeving de nodige verpleegkundige zorgen krijgt.
Zo kunnen de patiënten op hun eigen tempo thuis genezen en warme kwaliteitsvolle zorg ontvangen .


0472/46 77 03

KIMBERLEY


Kimberley is afgestudeerd als ziekenhuisverpleegkundige. Ze startte haar loopbaan op het operatiekwartier ( specialisatie orthopedie en neurochirurgie).

Daarna stond ze enige tijd op nucleaire geneeskunde en haalde ze haar diploma stralingsprotectie. 

Steeds combineerde ze dit met de thuisverpleging. Hier vond ze iets meer patiëntencontact. 

De huiselijke sfeer, kwalitatieve zorg bieden, zich empathisch opstellen en een luisterend oor bieden, deed haar volledig voor de thuisverpleging kiezen. 


0494/ 11 91 06 

YENTL


Yentl is afgestudeerd als ziekenhuisverpleegkundige. Startte haar loopbaan in het BZIO in de revalidatie. Daarna stond ze een 5tal jaar op de nucleaire geneeskunde in het AZ Damiaan, waar ze haar postgraduaat voor behaalde. Ze is vooral een heel behulpzaam persoon en biedt een luisterend oor aan iedereen. De beste kwalitatieve zorg bieden is haar doel in de thuisverpleging.
0479 /30 41 90